Легенда “Панатінаїкоса” відмітив три найкращі трансфери міжсезоння у Євролізі

Легенда "Панатінаїкоса" відмітив три найкращі трансфери міжсезоння у Євролізі 1 - basket.com.ua

Досвідчений баскетболіст Джеймс Гіст, який у Євролізі виступав за “Партизан”, “Фенербахче”, “Панатінаїкос”, “Црвену Звєзду”, “Баварію” та АСВЕЛ, відмітив три найкращі переходи цього літа.

Мені сподобався перехід Карсена Едвардса в мюнхенську “Баварію” до Пабло Лассо. Мені сподобався цей хід. Я думаю, що він підійде клубу. Едвардс був хороший у “Фенербахче”, але тепер він буде одним із лідерів своєї команди, і всі побачать, який він гравець. Під керівництвом Лассо мюнхенська “Баварія” може стати чудовим колективом. Я обов’язково буду їх дивитися.

Всі говорять про перехід Кемби Вокера в Монако. Це було несподіванкою для всіх, але ми бачили, що сталося на чемпіонаті світу і наскільки конкурентоспроможною є гра зараз усюди. Щоб грати та завоювати визнання, вам доведеться бути дуже конкурентним. Після такого чемпіонату світу в Євролізі буде колосальна напруга. Трансфер Кемби є дуже хорошим ходом, дуже вражаючим.

Переїзд Джабарі Паркера в “Барселону” був божевіллям. “Барселона” – дуже цікавий проект. З Ясікявічюсом вони досягли високих результатів і вигравали титули під величезним тиском“, – сказав Гіст.

Також він назвав команди, які, на його думку, вийдуть до “Фіналу чотирьох”.

Враховуючи кроки, які були зроблені, я б сказав, що “Реал”, “Олімпіакос” і “Монако”. Я хочу, щоб Майк Джеймс виграв нагороду MVP, він не отримує визнання, на яке заслуговує. Останні чотири роки він є найкращим гравцем Євроліги.

“Маккабі” з Брауном і Болдуїном додадуть конкуренції. Є ще “Панатінаїкос”, який не можна ігнорувати. “Баварія”, “Црвена Звезда”, “Партизан”. Можливо, четвертою командою поставив би “Партизан“, – зізнався американець.

0

Автор публікації

Офлайн 57 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.