Відомого гравця НБА заарештували за напад та придушення дівчини в готелі Нью-Йорка

Відомого гравця НБА заарештували за напад та придушення дівчини в готелі Нью-Йорка 1 - basket.com.ua

Захисника “Х’юстон Рокетс” Кевіна Портера заарештували і звинуватили в нападі і придушенні дівчини в одному з готелів Нью-Йорка.

23-річного баскетболіста взяли під варту на місці злочину. Поліцейські відреагували на виклик о 6:45 ранку. Після прибуття в готель співробітники правоохоронних органів повідомили, що 26-річна жінка отримала рвану рану на правій стороні обличчя та скаржилася на біль у шиї. У ході попереднього розслідування на місці події було встановлено, що Портер завдав їй кількох ударів по тілу і тримав її руками за шию. Жінку доставили до однієї з лікарень Нью-Йорка для обстеження.

Генеральний менеджер “Рокетс” Рафаель Стоун відмовився коментувати ситуацію. Портер є одним з лідерів команди. В минулому сезоні Кевін набирав у середньому 19,2 очка, 5,3 підбирання та 5,7 передач. Раніше Портер вже мав проблеми з законом. Під час виступу у “Клівленд Кавальєрс” його звинувачували у воддіні без прав та незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2552

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.