Наставник Південного Судану: “Луол Денг – серце і душа нашої команди”

Наставник Південного Судану: "Луол Денг - серце і душа нашої команди" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Південного Судану Роял Айві прокоментував перемогу своїх гравців над Китаєм (89:69) у матчі чемпіонату світу.

Перемога цілком заслужена, адже ми дотримувалися плану гри від початку до кінця. Вони (гравці збірної – прим.) були витривалими, наполегливими, вони були сконцентрованими, вони дотримувалися плану гри та показали себе на найвищому рівні. Ми змагалися всі 40 хвилин і вийшли з перемогою“, – сказав він.

Також він відмітив важливу роль Луола Денга, який є президентом федерації баскетболу і асистентом у нього в штабі.

Луол Денг є серцем і душею всього цього. Без Луола я б не сидів тут зараз. У нього було чудове бачення, я довірився його баченню, і все зійшлося“, – зізнався Айві.

Спеціаліст був обраний на драфті 2004 року під №37. За клуби НБА виступав 10 років. Всього в лізі провів 492 матчі, набираючи в середньому 3,3 очка і 1,1 підбирання за 12 хвилин на паркеті.

З 2016 року Роял працював асистентом в “Оклахомі”, “Нікс” та “Нетс”. Влітку цього року приєднався до тренерського штабу Іме Удоки в “Г’юстоні”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.