Нікола Вучевич: “Для гравців НБА турніри ФІБА ​​— це те, до чого потрібно адаптуватися”

Нікола Вучевич: "Для гравців НБА турніри ФІБА ​​— це те, до чого потрібно адаптуватися" 1 - basket.com.ua

Лідер збірної Чорногорії Нікола Вучевич поділився емоціями від виходу його команди до наступного етапу, а також розповів, що очікує від гри з Литвою. У цьому протистоянні вирішиться, хто стане переможцем групи.

Для нас велике досягнення, що ми пройшли у наступний раунд. Після перших матчів ми бачимо багато позитивних моментів у нашій грі, тепер потрібно працювати далі і звертати увагу на деталі. Нашою першою метою було перемогти єгиптян і мексиканців, що ми і зробили, тому ми щасливі.

Тепер ми будемо відчувати менше тиску, що може бути добре для нас. Правда, ми не повинні сильно розслаблятися. Ми дуже мотивовані, і ми не фаворити, що залишає нам багато можливостей для вдосконалення. Зараз ми зосереджені на матчі з Литвою і подивимося, як все буде.

Гра проти Валанчюнаса на турнірі ФІБА буде іншою, ніж у НБА. Там у вас набагато більше місця і сама гра швидше, що мене більше влаштовує. У баскетболі ФІБА штрафний майданчик мешший, а темп повільніший, що має бути перевагою для Йонаса.

Валанчюнас – хороший гравець, я грав проти нього і в НБА, і в національній збірній. Литовець є атлетичним гравцем, а також розумним. Це буде чудова боротьба, але все вирішить не тільки наш поєдинок, тому що в обох командах ще по 11 гравців.

Для гравців НБА турніри ФІБА ​​— це те, до чого потрібно адаптуватися. У мене з цим були проблеми, але я багато чому навчився і тепер знаю, як тут конкурувати. Цього року ситуація інша, тому що я маю великий досвід і можу значно більше впливати на гру“, – сказав Нікола Вучевич.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.