Александер Секулич та гравці збірної Словенії прокоментували перемогу над Грузією на ЧС

Александер Секулич та гравці збірної Словенії прокоментували перемогу над Грузією на ЧС 1 - basket.com.ua

Представники збірної Словенії з баскетболу прокоментували перемогу над Грузією (88:67) на чемпіонаті світу з баскетболу.

“Ми добре підготувалися до Грузії, знаючи, що це вкрай непоступлива команда. Гравці чітко дотримувалися плану. Кожен, хто виходив на майданчик, залишав там душу. Ми боролися як команда і перемогли як команда, це є найголовнішим. Через два дні на нас чекає новий матч, до якого потрібно ще раз добре підготуватися, а потім вже думати про суперників у наступному етапі. Зараз мене найбільше хвилює ситуація з Якою Блажичем“, – сказав Александра Секулич.

Ми здобули важливу перемогу. Ми пропустили лише 67 очок проти дуже орієнтованої на атаку команди Грузії, що означає, що ми добре попрацювали в обороні. Тренерський штаб підготував нас на відмінно, заслуговують похвали і наші бігмени під кільцем. Хоча в атаці ми були не найточнішими, але все ж набрали майже 90 очок. Тепер ми чекаємо медичних висновків щодо Яки Блажича“, – заявив Клемен Препелич.

“Ми вірили один в одного, бігли, закривали простір під кільцем і в підсумку здобули впевнену перемогу. З такою обороною ми можемо перемогти і інші команди, але також факт, що у нас ще є певні резерви, особливо в швидшій грі”, – сказав Зоран Драгич.

0

Автор публікації

105
Коментарі: 39Публікації: 8696

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.