Фурньє та Гобер жорстко відреагували на ганебну поразку збірної Франції з різницею -30 на ЧС

Фурньє та Гобер жорстко відреагували на ганебну поразку збірної Франції з різницею -30 на ЧС 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Франції Еван Фурньє прокоментував розгромну поразку своєї команди у матчі 1-го туру групового етапу чемпіонату світу з Канадою (65:95).

«Вони були дуже сильні фізично. Вони змушували нас робити те, чого ми зазвичай не робимо. Спочатку ми набирали очки, і наш захист був надійним. Але вони переламали хід гри і взяли над нами гору. Друга чверть стала вирішальною. Саме тоді ми почали відставати. Вітаю їх, вони зіграли добрий матч. Нам просто надерли дупи. Нам потрібно грати краще, перезарядитись, зосередитися і не втрачати впевненості. Ми програли з різницею у 30 очок, але ми чудова команда. Ми досягали успіху і, звичайно, знаємо, що робити», – сказав Фурньє.

Центровий збірної Франції Руді Гобер критично висловився про свою гру.

«Канада була кращою за нас у всьому. Але для мене все починається з настрою. Ми витратили багато часу на скарги. Така поведінка ні до чого нас не приведе. Зрештою, можливо, це те, що нам потрібно. Іноді корисно отримати такий удар, щоб упорядкувати думки. Це велика поразка. Ми повинні прийняти її, проаналізувати та переварити. У нас немає часу плакати чи показувати пальцем.

Кожен з нас знає, в чому він має стати кращим. Особисто мене наче не було на майданчику. Можливо, мені нелегко визнавати це, але я знаю, що не вплинув на гру так, як мав. Ми знаємо, що у неділю повинні обов’язково обіграти Латвію. Ми розуміємо, що притиснуті до стіни. Ми маємо змінити свою поведінку та настрій», — заявив Гобер.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Одна думка про “Фурньє та Гобер жорстко відреагували на ганебну поразку збірної Франції з різницею -30 на ЧС

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.