Інсайдер назвав клуб НБА, який може дати контракт Михайлюку і зірвати його перехід в “Панатінаїкос”

Інсайдер назвав клуб НБА, який може дати контракт Михайлюку і зірвати його перехід в "Панатінаїкос" 1 - basket.com.ua

Український атакувальний захисник Святослав Михайлюк веде перемовини з “Бостон Селтікс”, тому не поспішає підписувати контракт с “Панатінаїкосом”, повідомляє співзасновник агентства JMG Sports і відомий інсайдер грецького клубу під ніком Jimmy Green.

“Панатінаїкос” тривалий час стежить за ситуацією з Михайлюком та підтримує зв’язок із гравцем, щоб дати йому те, що він просить. У переговорах панує хороша атмосфера, але наразі немає згоди на підписання контракту, оскільки Михайлюк все ще чекає на пропозицію від команди НБА. Якої саме команди? «Бостон Селтікс» можуть потягнути його запити фінансово (у них є доступне виключення середнього рівня на 5 мільйонів доларів) і дати задовільну роль в команді. Невідомо, який термін Михайлюк відвів на переговори з “Бостоном”,  але якщо пропозиція, на яку він чекає, не надійде, “Панатінаїкос” буде великим фаворитом на його підписання. Все це вимагає часу”, – написав інсайдер.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.