Згадати все: відео останніх хвилин сьомого матчу плей-оф-2022 “Майамі” – “Бостон” в Фіналі конференції

Згадати все: відео останніх хвилин сьомого матчу плей-оф-2022 "Майамі" - "Бостон" в Фіналі конференції 1 - basket.com.ua

В ніч на 30 травня “Бостон” та “Майямі” проведуть вирішальний матч Фіналу Східної конференції, який визначить фіналіста сезону НБА. Після того, як на початку серії “Майямі” повів 3:0, “Бостон” зрівняв рахунок в серії.

В минулому році ці команди також грали в плей-оф фіналу Східної конференції НБА і тоді також все вирішилось в сьомому матчі, який відбувся у Майямі.

Зустріч завершилася перемогою гостей із рахунком 100:96, завдяки чому вони виграли серію – 4:3 та вийшли у фінал плей-оф НБА.

У переможців найрезультативнішим став Джейсон Тейтум, який оформив дабл-дабл із 26 очок та 10 підбирань. Найрезультативнішим гравцем “Майамі” став Джиммі Батлер, який записав на свій рахунок 35 очок, вісім підбирань та одну результативну передачу.

 

0

Автор публікації

Офлайн 24 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.