Володимир Журжій: “Дуже погано зіграли і лідери команди, і високі гравці”

Володимир Журжій: "Дуже погано зіграли і лідери команди, і високі гравці" 1 - basket.com.ua

Володимир Журжій та Артем Сліпенчук поділилися думками від гри “Черкаські Мавпи” – “Старий Луцьк”.

Це матч з прямими конкурентом, грати такі матч так не можна. Що підсилити? Сьогодні ми повністю програли щит, навіть не хочеться дивитися ці цифри. Дуже погано зіграли і лідери команди, і високі гравці. Був провал під кільцем. 

Баскетбол – це така гра, де треба забивати в кільце. Якщо ми починаємо гру і перші наші 5 дальніх не влучні, якщо з перших шести штрафних закидаємо 1, то з початку гри супернику ми вже даємо якусь фору. Потім треба робити надзусилля, щоб наздогнати.

У сьогоднішньому стані наша команда робити надзусилля не може. “Мавпи” сьогодні були набагато кращі. В минулому баблі ми добре грали з “Дніпром” і з “Будівельником” – це вже нікому не цікаво. Але матчі з прямими конкурентами треба грати зовсім інакше, тому я дуже незадоволений цією грою“, – сказав Володимир Журжій.

“Лейтерренс робить все, що може робити на цю мить, а надалі час покаже. Вітаю вболівальників “Мавп” з перемогою. У цьому сезоні їх не так багато, тому вітаю і клуб, і вболівальників. Це не є наш максимум, ми продовжимо працювати. 

У третій чверті ми пішли вперед, я в тайм-ауті відмітив, що треба стояти на своїх правилах і все буде добре”, – сказав Артем Сліпенчук.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8321

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.