Головна зірка “Бостона” досяг кількох видатних рекордів

Головна зірка "Бостона" досяг кількох видатних рекордів 1 - basket.com.ua

У матчі проти “Майамі Хіт” у середу ввечері 30 листопада Джейсон Татум зробив те, чого не робив жоден інший гравець в історії НБА.

Суперзірка “Бостон Селтікс” набрав 49 очок при 11 підбираннях і закинувши 8 із 12 з триочкової дистанції. Це був другий раз у кар’єрі 24-річного гравця, коли він набрав 45+ очок, 10+ підбирань та 8+ триочкових за гру. За даними StatMuse, до Татума в жодного іншого гравця НБА не було кількох ігор з такими показниками результативності.

Цієї вражаючої статистики, але лише по одному разу досягли Стеф Каррі, Даміан Ліллард, Пол Джордж, Джеймс Харден, Кобі Брайант та Рей Аллен.

Гра Татума з 49 очками стала його рекордом у сезоні і ознаменувала його 14 гру в кар’єрі з 40 або більше очками. Він також зареєстрував свій 900-й триочковий у кар’єрі, ставши єдиним гравцем НБА, який набрав 900+ триочкових до того, як йому виповнилося 25 років.

Image

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.