Суперліга. “Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70

Суперліга. “Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70 1 - basket.com.ua

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

Київ, ПС Венето

“Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70 (14:20, 16:17, 29:14, 22:19)

Суперліга. “Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70 3 - basket.com.ua Суперліга. “Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

12 думок про “Суперліга. “Черкаські Мавпи” — “Прикарпаття-Говерла” 81:70

  1. Алена сказав:

    Весь уровень чемпионата на лицо, Околобаскетбольный легионер разрывает “элитную” лигу в первом же матче. Лучше б устроили молодежный чемпионат с ограничением по возрасту, вместо чемпионата “инвалидов” которых на завод не берут, и они решили делать вид что они “спортсмены”

    -5
  2. ZBIG сказав:

    Вітаю Черкаси з першою перемогою! Сподобався настрій з яким грала команда. Радий за прогрес Скіри та чудовий перфоменс Лейка – 12 підбирань для гравця зі зростом 178 – це круть) Тримайте кураж, хлопці, бажаю нових перемог!

    5
  3. Valentina Minina сказав:

    Якщо команда, в складі якої є гравець зі зростом 220 см. програє, не задіюючи в нападі Гуменюка, то тренер тієї команди – Євген Мурзін. Стабільно ніяка тренерська “робота” від універсала Мурзіна – однаково безграмотно і в жіночому, і в чоловічому баскетболі.

    2
    • Aurum сказав:

      Здесь дело не в Гуменюке, который успешно играет разве что в Первой лиге, даже не в высшей. А в том, что у Мавп есть теперь Деметриус Антонио Кортес Лейк, ростом всего в 178 см, над которым даже вы, уважаемая пани ))) смеялись после подписания. А этот Кортес сразу 29 очков принес, в отличие от 2-х очков гиганта Гуменюка в 220 см!

      -1
      • Valentina Minina сказав:

        Якщо Мурзін – ніякий тренер і не вміє так організувати гру команди, враховуючи антропометрію Гуменюка-найвищого гравця України (хай і не в найкращій фізичній та ігровій формі), то хто лікар для прикарпатців? Я писала, що Приват Ліга США – то рівень нашої Першої Ліги, що в команді, де грав “феномен” Лейк (178 см.) самий високий гравець має 6 фути і 4 дюйми, тобто 193 см, що та першість закінчилась 7 міячів назад (тобто Лейк не грав 7 місяців). В НБА Кембу Вокера “Даллас” при підписанні НЕ планує задіювати десь місяць, бо той не грав з лютого 2022, а тут маленький чорнявий без ігрової практики більше півроку – найкращий. ))) То горе-першість Суперліги з рівнем Першої Ліги.

        -2
    • Ihor Hladyshenko сказав:

      “Дворовой уровень. Игрок из лиги хуже нашей Лиги Монстров. Писать до дебюта могут только “профи” по баскетболу. При возвращение Руслова, Лэйк будет играть на чистых мячах, и не надо будет тратить силы при вводе, что делает его более эффективным. В текущей лиге любой игрок с сверх атакующими скилами будет выше защиты и габаритов из-за уровня чемпионата.

      2
      • Valentina Minina сказав:

        Я писала, що Приват Ліга США – то рівень нашої Першої Ліги, що в команді, де грав “феномен” Лейк (178 см.) самий високий гравець має 6 фути і 4 дюйми, тобто 193 см, що та першість закінчилась 7 міячів назад (тобто Лейк не грав 7 місяців). В НБА Кембу Вокера “Даллас” при підписанні НЕ планує задіювати десь місяць, бо той не грав з лютого 2022, а тут маленький чорнявий без ігрової практики більше півроку – найкращий. ))) То горе-першість Суперліги з рівнем Першої Ліги.

        -4

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.