Відомий тренер з розвитку зірок НБА заарештований за підозрою у згвалтуванні

Відомий тренер з розвитку зірок НБА заарештований за підозрою у згвалтуванні 1 - basket.com.ua

За повідомленням порталу Yahoo sport, баскетбольний тренер з розвитку навичок Роб МакКланаган, який працював з ЛеБроном Джеймсом, Стівеном Каррі та іншими зірками ТОП рівня, в п’ятницю, 18 листопада, заарештований за підозрою у зґвалтуванні. Тренер  був був взятий під арешт у Род-Айленді.

Роб МакКланаган – чи не найвідоміше з імен у тренувальних колах НБА. який працює лише зі стартовими гравцями команд НБА. За повідомленнями wcvb.com, МакКланагана заарештували в Іст-Грінвічі, штат Род-Айленд. 43-річного МакКланагана звинувачують у тому, що він накачав наркотиками та зґвалтував жінку в центрі Бостона. Поліція Бостона провела розслідування та в четвер видала ордер на його арешт. МакКланаган, який проживає в Уоріці, штат Род-Айленд, був заарештований вже наступного дня, а в понеділок, 21 листопада, він постане перед судом Род-Айленда.

Згідно з веб-сайтом цього тренера, він працював з багатьма зірками НБА. Серед своїх найбільших клієнтів він називає зірку “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброна Джеймса і MВП НБА-2022, гравця “Голден Стейт Уорріорз” Стівена Каррі. Також згадуються Кевін Дюрант, Деррік Роуз та Рассел Вестбрук, яких він називає своїми клієнтами. Додамо, що Стеф Каррі написав передмову до книги МакКланагана “Мережева робота з форвардом”, яка вийшла 2020 року.

Франшиза “Бостон Селтікс” опублікувала заяву, в якій йдеться, що МакКланаган не пов’язаний з командою. Повідомляється, що МакКланаган працював із виконувачем обов’язків головного тренера «Селтікс» Джо Маззуллою в середній школі Бішопа Хендрікена. На своєму веб-сайті МакКланаган написав, що він також працював консультантом та виступає з виступами.

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.