Кайрі Ірвінг та “Бруклін” пожертвують по 500 тисяч доларів кожен

Кайрі Ірвінг та "Бруклін" пожертвують по 500 тисяч доларів кожен 1 - basket.com.ua

“Бруклін Нетс”, Кайрі Ірвінг та Антидифамаційна ліга опублікували спільну заяву у середу, 3 листопада. Після того, як минулого тижня Ірвінг опублікував у соціальних мережах посилання на антисемітський фільм, він зазнав критики за розпалювання антисемітизму та нетерпимості до людей іншої віри.

У заяві містилася обіцянка Ірвінга та “Нетс” пожертвувати по 500 000 доларів кожен для “справ та організацій, які працюють над викоріненням ненависті та нетерпимості у наших спільнотах”.

Кайрі Ірвінг та "Бруклін" пожертвують по 500 тисяч доларів кожен 3 - basket.com.ua

Ірвінг зробив заяву:

“Я виступаю проти всіх форм ненависті та пригнічення і твердо підтримую громади, які маргіналізуються та піддаються щоденному впливу. Я усвідомлюю негативний вплив мого посту на єврейську громаду і беру на себе відповідальність. Я не вірю всьому, що сказано у документальному фільмі. Я просто людина, навчаюсь у всіх  аспектах життя, і я маю намір робити це з неупередженістю і готовністю слухати.Таким чином, моя сім’я і я, ми не хотіли нікому завдати шкоди: групі, расі або релігії певних людей, які бажають бути тільки маяком істини та світла”.
Ірвінг поділився посиланням на фільм 2018 року “Євреї — неграм: розбудіть чорну Америку”, “передбачуваний документальний фільм”, який “начинений антисемітськими кліше”, брехнею та “ідеями, що відповідають більш екстремістським фракціям чорних євреїв-ізраїль. гомофобії, ксенофобії, ісламофобії та особливо антисемітизму», — написав Джон Блістейн із Rolling Stone.

Кайрі Ірвінг та "Бруклін" пожертвують по 500 тисяч доларів кожен 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.