Гру БІПА – Будівельник перенесено через повітряну тривогу

Гру БІПА - Будівельник перенесено через повітряну тривогу 1 - basket.com.ua

Поединок чоловічої Суперліги БІПА-Одеська область – Будівельник в Івано-Франківському баблі став першим матчем сезону, який було перенесено через повітряну тривогу.

Середа, 26 жовтня, видався багатим на повітряні тривоги по всій України через активність ворожої авіації, що позначилось і на матчі в Івано-Франківську. Гра БІПА – Будівельник розпочалась з затримкою майже в одну годину, а згодом через повітряну тривогу її двічі довелось зупинити.

Перший раз гру зупинили в середині другої чверті за рахунку 26:37 на користь Будівельника.  Після проведених майже 45 хвилин в укритті команди продовжили гру, щоб через 15 хвилин вона знову була зупинена через повітряну тривогу. Гравці встигли дограти другу чверть і за рахунку 34:41 на користь киян знову пішли в безпечне місце.

Відповідно до безпекового протоколу ФБУ матч БІПА – Будівельник перенесено. Він буде дограно в інший день – гра почнеться за рахунку 34:41 з початку третьої чверті. Дата догравання буде визначена ФБУ.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.