Визначився титульний спонсор Суперліги на сезон 2022/23

Визначився титульний спонсор Суперліги на сезон 2022/23 1 - basket.com.ua

Наш багаторічний партнер – компанія Parimatch Ukraineпідтримала український баскетбол у непростий час. ТМ Parimatch Ukraine в сезоні 2022/2023 стала титульним спонсором чоловічої Суперліги та генеральним спонсором національної чоловічої та жіночої збірної команд України.

відповідно до угоди, яка була підписана між сторонами, головний баскетбольний турнір України в новому сезоні під назвою Superleague Parimatch

Логотип ліги увібрав у себе елементи лого ФБУ та Parimatch і стане головним брендом клубного баскетболу найближчого сезону. Новий сезон у чоловічій Суперлізі стартує наприкінці наступного тижня та триватиме до травня 2023-го. Перші ігри відбудуться 22-24 жовтня в Києві та 25-27 жовтня в Івано-Франківську. Головним транслятором Superleague Parimatch буде канал. «Xsport».

«Спортивні перемоги України сьогодні як ніколи не є індексом нашої стійкості та сили для всього світу, і підтримка українського спорту залишається одним із пріоритетних завдань компанії Parimatch. Ми пишемо успіхи збірної України з баскетболу на чемпіонаті Європи 2022, та радіємо, що український спорт продовжує розвиватися, народжувати нові зірки та давати новий переможний імпульс від нас. Партнерство Parimatch та ФБУ спрямовані на зміцнення статусу українського баскетболу у світі. Разом ми прагнемо популяризувати гру та зробити Суперлігу Parimatch цікавою та привабливою для вболівальників як в Україні, так і поза її межами» , – підкреслила СЕО Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

«У цей простий та важливий час для країни український спорт є число елементом соціального життя. Ми сподіваємось, що ігри чемпіона України стануть хоча й епізодичною розрадою для любителів спорту. Безумовно, без підтримки партнерського бізнесу організувати чемпіонат на бажаному рівні у нас не було б змоги. Хочу висловити подяку титульному спонсору Суперліги – ТМ Parimatch Ukraine за багаторічну підтримку українського баскетболу, яка вже традиційно затверджується не чемпіоном лише України, а й збірної України» , – зауважив генеральний секретар ФБУ – Володимир Драбіковський.

Чоловіча Національна збірна України з баскетболу наразі бореться за вихід на чемпіонат Світу, у листопаді наша збірна зіграє свої матчі проти Нідерландів (11-го листопада) та Ісландії (14 листопада). Жіноча збірна близька до виходу на чемпіонат Європи. Свої найближчі матчі українки ведуть також у листопаді проти Литви (24-го листопада) та Франції (27-го листопада).

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

3 думки про “Визначився титульний спонсор Суперліги на сезон 2022/23

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.