Бельгія незадоволена суддівством у матчі зі Словенією

Бельгія незадоволена суддівством у матчі зі Словенією 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Бельгії Даріо Джерджа поскаржився на роботу суддів у матчі 1/8 фіналу Євробаскету-2022 проти збірної Словенії.

“В останні кілька тижнів я багато чув про рівноправність. Але рівноправності у баскетболі не існує. Два місяці люди кажуть, що всі мають рівні можливості. Все буде чесно та однаково для кожного. Але це не так. Давай перестанемо брехати один одному”, – сказав Джерджа.

Центрової бельгійської команди Кевін Тумба відзначив упереджене суддівство стосовно лідера словенської збірної Луки Дончича.

“Я намагався грати жорстко, але це Лука Дончич, з ним таке неможливо. Іноді він фолить, а рефері не бачать. Але коли інший хлопець щось робить, звичайно, вони це бачать.

Ми намагалися зосередитися на собі. Але іноді арбітри повинні бути чесними з усіма. Це не тому, що він Лука і може говорити з арбітрами так, як хоче. Коли інший хлопець намагається говорити з арбітром дуже спокійно, він відповідає , “не говори зі мною”, – заявив Тумба.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.