Матч України зі співгосподарями Євробаскету: розклад матчів 5 вересня

Матч України зі співгосподарями Євробаскету: розклад матчів 5 вересня 1 - basket.com.ua

Після дня відпочинку сьогодні ми знову будемо вболівати за збірну України на Євробаскеті-2022. О 22:00 розпочнеться матч проти співгосподарів турніру італійців. Команди грали нещодавно – 24 серпня Україна вдало провела першу половину гри, але не втримала перевагу над Італією. Тепер друга спроба. Маючи дві перемоги в двох матчах українці гратимуть без тиску, тому чому б не замахнутись на сенсацію?

Естонія після мінімальної поразки від України спробує здобути перемогу над Хорватією, щоб зберегти шанси на плейоф, ну а в матчі Греції з Великою Британією складно очікувати несподіваного результату.

В другій групі Чехія та Нідерланди, які поки йдуть без перемог, визначать головного невдаху секстету і команду, яка все же матиме шанси на плейоф. Фіни спробують зачепитись за перемогу в матчі з сербами, а ось в першому матчі дня між Польщею та Ізраїлем переможця передбачити важко.

Група D

15:00 Польща – Ізраїль

Група C

15:15 Хорватія – Естонія

Група C

18:00 Велика Британія – Греція

Група D

18:30 Чехія – Нідерланди

Група D

22:00 Сербія – Фінляндія

Група C

22:00 Україна – Італія

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7468

5 думок про “Матч України зі співгосподарями Євробаскету: розклад матчів 5 вересня

    • Oleg YERMOLOV сказав:

      А эстонцы очень упорно сопротивляются хорватам. Всего 3 очка клетчатые ведут к перерыву. Так что очень сильную сборную мы обыграли, еще и под прессингом 3 тысяч горячих, эстонских фанов.

      0
      • Oleg YERMOLOV сказав:

        Какой классный матч эстонцы выдали. Обидно, что опять проиграли, жалко их, как и литовцев. Но я ошибался,что сегодня будет скучно. Значит и мы сможем бросить вызов хорватам! Украина – вперед!

        0
    • Владимир Туленко сказав:

      Показывают, потому, что права на показ были куплены в таком объёме. Они по 2 матча в день показывают на М-Аренв и в повторе, там раза в 4 больше выходит. Сегодня, например, в 09:20 (прямо сейчас) в повторе матч Литва – Германия, а в 11:35 матч Франция – Венгрия.
      Он-лайн можно посмотреть будет в 17:55 матч Британия – Греция (особенно Санону, который Яниса хочет сдержать и нейтрализовать) и в 22:00 – Сербия – Финляндия.

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.