“Будівельник” підписав досвідченого американського бігмена

“Будівельник” підписав досвідченого американського бігмена 1 - basket.com.ua

“Будівельник” підписав контракт з бігменом Харві Джераєм Грантом, про що повідомила пресслужба клубу.

Грант (33 роки, 203 см, 105 кг) може закрити позиції 4 та 5 номерів, і до київської команди перебирається після двох років у грецькому “Промітеасі”. 

В сезоні 2021/22 Грант виступав з “Промітеасом” в Єврокубку, де приносив команді 12,8 очка + 4,9 підбирання за 23, 7 хвилини в грі. В грецькому чемпіонаті Харві мав наступну статистику: 10,4 очка + 4,9 підбирання за 20,5 хвилин.

Грант в студентах три роки успішно виступав в NCAA за “Клемсон”, після чого розпочав професійні виступи в Австралії за “Сідней Кінгс” у сезоні 2011/12. За останні роки Харві встиг пограти у багатьох європейських чемпіонатах – Франції, Литви, Італії, Латвії. Також бігмен виступав у Бахрейні, Венесуелі та Ізраїлі. 

Харві Джерай – рідний брат бігмена “Портленда”, олімпійського чемпіона у складі збірної США Джерамі Гранта і племінник чотиразового чемпіона НБА Хораса Гранта.

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Одна думка про ““Будівельник” підписав досвідченого американського бігмена

  1. Freeman сказав:

    Пром с Будкой на двоих набрали 12 негроидов. Во время войны. Вместо украинских игроков. Спасибо вам за поддержку и заботу об украинских игроках и украинском баскетболе!!!(((((((

    0
  2. Freeman сказав:

    Примечательно, что большинство прошлогодних легов снова вернулись в Украину. По ходу, что они больше нигде и никому не нужны, и что “звёздами” их считают только здесь, раз они готовы ехать играть за команды из воюющей страны. Мы единственная страна, где так сильно любят ниггеров, отдают им мяч и позволяют делать всё, что им хочеться(((

    0
  3. Jekan сказав:

    Солидно подписание, чувак хорошо в Еврокубке прошлогодней смотрелся. Стабильная боевая единица под кольцом, с Маяускасом должны хорошо дополнять друг друга. Вообще, комплектация Будки нравится, ожидал худшего. Могут и пройти квалификацию.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.