Збірна України достроково вийшла до другого етапу відбору на ЧС-2023

Збірна України достроково вийшла до другого етапу відбору на ЧС-2023 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України здобула впевнену перемогу над Грузією 79:66 у домашній грі відбору на ЧС-2023, яка відбулась у Ризі.

В іншому матчі п’ятого туру групи G Іспанія вдома розгромила Північну Македонію 88:44. Таким чином, македонці точно залишаться останніми в групі і завершать боротьбу за вихід на ЧМ-2023 після першого етапу. Решта три збірні, в тому числі Україна, зіграють на другому етапі.

Збірна України достроково вийшла до другого етапу відбору на ЧС-2023 3 - basket.com.ua

На другому етапі, який стартує у серпні, збірні Іспанії. Грузії та України об’днаються з трьома збірними групи Н – Італією, Нідерландами та Ісландією. Ці шість збірних розіграють три путівки на чемпіонат світу. На другому етапі будуть враховані очки, набрані між першими трьома збірними першого етапу.

Збірна України до завершення першого етапу зіграє два матчі – 4 липня на виїзді проти Північної Македонії та 7 липня у Ризі домашній поєдинок проти Іспанії.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7416

2 думки про “Збірна України достроково вийшла до другого етапу відбору на ЧС-2023

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Я думаю у нас будут хорошие шансы на третью путевку, Испания и Италия конечно фавориты, но мы вполне способны опередить Грузию и Нидерланды и тем более Исландию. Если еще Алекс Лень приедет, то вообще будет замечательно.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.