Кевін Дюрант не розмовляв з “Брукліном” кілька тижнів – інсайдер

Кевін Дюрант не розмовляв з "Брукліном" кілька тижнів - інсайдер 1 - basket.com.ua

Зірковий форвард «Брукліна» Кевін Дюрант “не розмовляв із командою кілька тижнів” та “втратив довіру до фронт-офісу”. Про це повідомляє інсайдер НБА Логан Мердок.

“Я був там у березні, і вже відчувалося, що щось назріває. Атмосфера у команді була не дуже гарною. Не було схоже, що ця команда має план. Здавалося, всі плани пішли прахом.

З’явилися повідомлення, що Кайрі Ірвінг шукає нову команду. Кевін Дюрант не розмовляв із командою кілька тижнів, і мені здається, що він втратив довіру до фронт-офісу. Не знаю, чи йде він з клубу, але велика незадоволеність є не лише з боку Кайрі, а й з боку Дюранта.

Я думаю, що його головна претензія до керівництва “Нетс” полягає в тому, що вони не спробували зрозуміти Кайрі. Тут я б заперечив і сказав, що коли Кайрі залишає розташування команди на два тижні, на ньому лежить левова частка вини. Але Кевін вважає, що вони не спробували зрозуміти Кайрі, і тому не розуміють його мотиви”, – сказав Мердок у підкасті «The Mismatch».

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.