Чоловіча збірна України здобула перемогу на третьому етапі Ліги націй, дівчата – другі

Чоловіча збірна України здобула перемогу на третьому етапі Ліги націй, дівчата - другі 1 - basket.com.ua

Збірні України U-23 зіграли на третьому етапі Ліги націй. Нагадаємо, українські збірні потрапили до Східної європейської конференції і свої матчі грають у литовському Каунасі. Суперниками українських збірних по Східній європейській конференції є збірні Естонії, Литви, Латвії та Польщі.

В третій день змагань обидві збірні України потрапили до груп з двох команд – дівчата на груповому етапі ефектно здолали Латвію 22:16, а хлопці у непростому поєдинку другий день поспіль переграли Польщу 22:20.

Таким чином, обидві наші команди виграли свої групи і потрапили до фіналу третього етапу.

Якщо жіноча збірна України поступилась Литві 13:21 та стала другою на етапі, то хлопці у яскравому матчі перемогли Латвію 21:20 і стали переможцями етапу.

Наступні етапи Ліги націй для наших збірних пройде у Каунасі з 26 по 28 липня. До фіналу Ліги націй, котрий пройде 14-16 вересня у румунській Констанці, вийде переможець конференції за підсумками шести окремих етапів.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.