Нікола Йокіч планує підписати супермаксимальне продовження контракту

Нікола Йокіч планує підписати супермаксимальне продовження контракту 1 - basket.com.ua

Зірковий центровий «Денвера» Нікола Йокіч планує підписати супермаксимальне продовження контракту на п’ять років та 260 мільйонів доларів, коли команда у липні запропонує йому ці умови, повідомляє The Athletic.

Раніше повідомлялося, що керівництво “Наггетс” пов’язувалося з Йокічем по телефону, і центровий підтвердив, що задоволений тим, куди рухається команда.

За словами інсайдера Сема Еміка, у квітні Йокіч заявив, що ухвалить пропозицію про супермаксимальне продовження, тому що йому подобається організація. Однак цього тижня у фронт-офісі «Наггетс» відбулися серйозні зміни, коли Тім Коннеллі залишив посаду президента з баскетбольних операцій, перейшовши на аналогічну посаду до «Міннесота».

Йокіч був визнаний MVP ліги другий сезон поспіль. 27-річний гравець набирав 27,1 очка, 7,9 передачі та 13,8 підбирання в середньому за матч.

“Наггетс” завершили регулярний чемпіонат з результатом 48-34, але вилетіли в першому раунді плей-офф, програвши “Голден Стейт”.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.