Аліна Ягупова – в топ-3 кращих гравців сезону в Євролізі

<strong>Аліна Ягупова - в топ-3 кращих гравців сезону в Євролізі</strong> 1 - basket.com.ua

Капітан збірної України та захисниця турецького Фенербахче Аліна Ягупова посіла третє місце в голосуванні на звання MVP сезону жіночої Євроліги.

Кращою гравчинею сезону стала американська атакуюча захисниця іспанської Авеніди Калі Коппер.

Коппер привела свою команду до рекорду 11-3 у регулярному чемпіонаті і допомогла вперше в історії вийти до Фіналу чотирьох Євроліги. В середньому вона набирала 22,5 очка за гру – найкращий результат в сезоні, додавши до цього 6,1 підбирання та 2,0 результативних передач за гру.

Американка стала першою в голосуванні тренерів жіночої Євроліги та ЗМІ, а також поділила друге місце з Аліною Ягуповою в опитуванні капітанів команд. Аліна стала кращою за версією вболівальників, третьою у голосуванні тренерів та четвертою – серед представників ЗМІ.

<strong>Аліна Ягупова - в топ-3 кращих гравців сезону в Євролізі</strong> 3 - basket.com.ua

Ягупова допомогла команді пробитись до Фіналу чотирьох. У 16 матчах сезону у Євролізі Аліна в середньому проводила на майданчику 34.9 хвилин. За цей час українка набирала 16.2 очки, здійснювала 5.3 підбори та робила 5.4 передач.

Титул Ягупова MVP сезону жіночої Євроліги завойовувала двічі – у 2020 та 2021 роках. В цьому сезоні вона претендувала на третє визнання поспіль.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.