Ді Джей Стефенс: «Українці, молюся, щоб ви перемогли у цій війні»

Ді Джей Стефенс: «Українці, молюся, щоб ви перемогли у цій війні» 1 - basket.com.ua

Американський легіонер “Прометея” Ді Джей Стефенс прокоментував  ситуацію з розпуском команди та відмовою від участі у Лізі чемпіонів внаслідок війни в Україні.

“Це не повинно було закінчитися так… Ми повинні були закінчити сезон з бонусами та тримаючи трофей. Всі знали, що у нас була особлива команда. Всі ці гравці в одній команді одночасно. Ми зробили все, що повинні були, але просто не змогли завершити справу через війну.

Всі мої одноклубники, я люблю вас, ви круті. Вболівальники, я ціную всю вашу любов і підтримку протягом останніх двох років. Мої українські одноклубники і народ України, все, що відбувається на вашій рідній землі, це трагедія.

Я знаю, що зараз життя здається суворим і хаотичним, але ви всі сильні, милі та стійкі люди. Я молюся, щоб ви вийшли тріумфаторами, і ваша рідна земля залишилася вашою. Все може бути ще краще, ніж було”, – написав Стефенс в Instagram.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.