“Без Фурньє ми влучили 1/18 триочкових”: Барцокас висловився про поразку від “Монако”

"Без Фурньє ми влучили 1/18 триочкових": Барцокас висловився про поразку від "Монако" 1 - basket.com.ua

Наставник “Олімпіакоса” Йоргос Барцокас прокоментував результат гри з “Монако”. Його підопічні програли матч – 68:78.

Ми повинні привітати “Монако” з перемогою, вони наполегливо грали 40 хвилин і заслужили на перемогу. Це болісна поразка для нас, з огляду на те, як вона сталася. Ми грали зовсім інакше, ніж весь сезон.

Команда з найбільшою кількістю передач мала лише 10, у нас було 18% триочкових кидків, і було зрозуміло, що ми грали під великим тиском, ми не могли з цим впоратися. Те, що один з наших гравців набрав 31 очко з 68, які ми набрали, показує, що щось пішло зовсім не так.

Ми повинні бути дуже агресивними, але й терплячими. Ми почали промахуватися рано, Везенков не реалізував кілька кидків, потім інші також. Якщо не враховувати Фурньє, у нас було 1/18 триочкових! Яке інше пояснення можна знайти, крім того, що нам слід було бути спокійнішими. Важливо лише грати за своєю філософією, а сьогодні ми цього не зробили. Ми дуже поспішали.

Багато гравців, здається, хотіли… закінчити гру достроково. Коли ти граєш не так, як зазвичай, ти граєш так, як підходить супернику. Ми набрали так багато очок через ізоляції (індивідуальні дії гравця),  та дуже мало через рух м’яча. Ми грали зовсім інакше, ніж звикли.

На нас чинився тиск, очікування публіки завжди високі. Я вдячний за їхню підтримку, але ми не змогли зробити їх щасливими. Ми робили все можливе весь сезон, долаючи проблеми, але сьогодні нам не вдалося цього зробити”, – сказав Барцокас.

“Легенди” вчетверте поспіль вийшли до Фіналу чотирьох: 2022 рік – 4-е місце, фінал у 2023 році, а минулого сезону “Олімпіакос” здобув перемогу в матчі за третє місце.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

115
Коментарі: 39Публікації: 11724

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.