“Це вже занадто”. В НБА пояснили, чому не проводитимуть матчі в Сербії і Словенії

"Це вже занадто". В НБА пояснили, чому не проводитимуть матчі в Сербії і Словенії 1 - basket.com.ua

Керівники НБА Марк Тейтум і Адам Сільвер пояснили, чому розглядають варіант з проведенням матчів ліги в Греції, але не Сербії та Словенії.

“В Греції є пристрасні фанати НБА. У цьому немає жодних сумнівів. Наразі немає планів проводити матчі у Греції, але ми постійно ведемо переговори, і я думаю, що в якийсь момент ми б із задоволенням це зробили”, – сказав заступник коміссара НБА Марк Тейтум.

“Янніс Адетокунбо ясно дав зрозуміти, що для нього має першорядне значення проведення матчу НБА в Греції. Чи будемо ми грати в Сербії та Словенії через Ніколу Йокича та Луку Дончича. Це, ймовірно, не матиме сенсу з фінансової точки зору. Це вже занадто. Проведення ігор в інших країнах потребує величезних ресурсів, це майже ніколи не має фінансового сенсу як одноразовий захід. А там, де це має сенс, наприклад в Мехіко, Парижі чи в Абу-Дабі, це частина багаторічної ініціативи.

Тому я ціную пристрасть наших уболівальників та цих конкретних гравців, які хочуть привозити ігри до своїх рідних міст, до своїх країн. Це складне завдання. Це те, до чого ми продовжимо ставитись серйозно. Просто, на жаль, організація цих ігор стає дедалі витратнішою і потребує більше ресурсів. Але я також хочу віддати належне цим чудовим гравцям. І ми знаємо, наскільки важливо виводити ігри на ці ринки. Що ж, ми продовжимо стежити за цим”, – сказав коміссар НБА Адам Сільвер.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2625

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.