Інсайдер: “Нікс” не запросили Дмитра Скапінцева в тренувальний табір, тепер він в іншому клубі НБА”

Інсайдер: "Нікс" не запросили Дмитра Скапінцева в тренувальний табір, тепер він в іншому клубі НБА" 1 - basket.com.ua

Американський журналіст Трой Махабір в своєму подкасті The Knicks Recap назвав помилкою рішення “Нью-Йорк Нікс” не запрошувати українського центрового Дмитра Скапінцева в тренувальний табір. Скапінцев зараз тренується з “Портленд Трейл Блейзерс”.

“Скапінцев показав видатну гру за “Нікс” в Літній лізі НБА. Багато людей надсилають мені всілякі повідомлення з питанням: “Трой, чому “Нью-Йорк” не зацікалений видати йому контракт?”. Я можу відповісти на це запитання досить легко. Відкрийте його сторінку в Instagram і гляньте нещодавнє зображення, щоб дізнатися де він був. Скапінцев не з “Нікс”, він був у розташуванні організації “Портленд Трейл Блейзерс”. Він проведе тренувальний табір в цій команді, тому що “Нікс” не дали йому запрошення в свій тренувальний табір.

Навіть якби Скапінцев отримав запрошення, його могли відрахувати в будь-який момент. Мітчелл Робінсон, швидше за все, пропустить певний час. Скапінцев міг отримати місце в складі “Еікс”, але тепер він має запрошення на тренувальний табір від “Портленда”. Ось чому він знаходиться на їхніх об’єктах і розміщує фотографії звідти. Я думаю, що “Нікс” не надали йому тих шансів, на які він заслуговував”, – сказав  Махабір.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2527

3 думки про “Інсайдер: “Нікс” не запросили Дмитра Скапінцева в тренувальний табір, тепер він в іншому клубі НБА”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.