Павел Агапов: “Ми знаходимося в стадії пошуку першого номера”

Павел Агапов: "Ми знаходимося в стадії пошуку першого номера" 1 - basket.com.ua

Головний тренер Дніпра Павло Агапов в інтерв’ю клубній пресс-службі підбив підсумки передсезонної підготовки та розповів про готовність команди до старту чемпіонату.

“Гра із Запоріжжям та гра з Будівельником були схожі. Мені сподобалося, як команда бігла, намагалися грати у швидкий баскетбол. Ми по ходу сезону плануємо грати у баскетбол із швидкими проривами. У нападі хочеться, щоби команда грала легко, швидко рухала м’яч. Основна мета – досягти такої гри.

Якщо говорити про матчі з Київ-Баскетом та Говерлою, то команда потрапила до “ями”. Але це природно, адже команда перебуває у стадії підготовки до сезону, ми не робимо зараз акцент на результат, ми грали всі ігри з чистого аркуша, пробували різні види захисту, шукаємо склад, який буде оптимальним для нас на сезон, кістяк, на який зможемо розраховувати. Пробуємо різні зв’язки, дивимося різні ролі, шукаємо малюнок гри, який хочемо бачити.

Щодо якості гри, то вона ще не на тому рівні, який ми хочемо бачити. Але ми отримали гарну порцію для роздумів. Нам є над чим працювати, щоби підготуватися до першого туру. Ми впевнені, що гратимемо у той баскетбол, який сподобається вболівальникам.

Ми знаходимося в стадії пошуку першого номера, хто може взяти на себе лідерські якості, управління командою на майданчику. Після чотирьох ігор, які у нас були, дуже приємне враження складається від гри Микити Джеріхова, отримували ігровий час Качанов, Шкода, з Будівельником пробували на цій позиції Мартинова, хочу спробувати Бібікова. Поки що це справді найнестабільніша позиція.

Якщо відштовхуватись від минулого сезону, то позицію першого номера міг би закрити Іван Колдомасов. На даний момент він займається відновленням після травми, отриманої в Італії, де пробував свої сили після початку повномасштабної війни в Україні. Ми на нього розраховуємо, він працює з тренером з фізпідготовки, сподіваюся, незабаром він приєднається до основної групи.

Якщо говорити про всю підготовку, то ми виконали ту роботу, яку запланували, виконали обсяг, який хотіли, зіграли чотири контрольні ігри, подивилися, що ми можемо, над чим нам працювати. І подивилися, який буде рівень чемпіонату, бо мені так здається, що саме ті команди, які грали в Івано-Франківську, домінуватимуть у сезоні. Рівень непоганий. І підготовка у нас пройшла на хорошому рівні”.

Нагадаємо, для Дніпра сезон стартує баблом в Івано-Франківську, який пройде 25-27 жовтня.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.