Володимир Журжій: “Чекали на допомогу з лави запасних, але не дочекалися”

Володимир Журжій: "Чекали на допомогу з лави запасних, але не дочекалися" 1 - basket.com.ua

Наставник “Старого Луцька” Володимир Журжій поділився думками від гри проти “Політехніки-Галичини”.

“Дива не сталось. Нас не вистачило на третю гру. Не приїхали “Черкаські Мавпи”. Ми вже другу гру граємо зі “свіжою” командою. “Говерла” пропускала і виходила на нас “свіжою”. Львів також мав на добу більше відпочинку.

Команда наша зупинилася у другій половині. Наші лідери виявилися не залізні. Ми дуже чекали допомоги з лавки, але її не дочекались. 

Така кількість втрат на рівні Суперліги просто неприйнятна. Деякі гравці, виходячи на майданчик, розпочинали гру з втрати. Дуже важко грати в баскетбол, коли така кількість втрат.

Ми зробили 23 втрати. Після наших втрат “Політехніка” закинула нам 24 очки, а ми лише 5 забили після втрат. У такі моменти навіть у мене опускаються руки. Можливо, це втома чи невпевненість.

До кінця чемпіонату лишилося три місяці. Якби це був початок сезону, я б ще зрозумів, що це, можливо, мандраж. Ми вже достатньо зіграли, щоб не робити дитячі втрати. Іноді це виглядало нібито у дитини забирали м’яча. Я, як у минулому гравець, не розумію таких помилок.

Звичайно, втома також вплинула. Втома наших лідерів. Банально не вистачило сил”, – сказав Володимир Журжій.

0

Автор публікації

Офлайн 57 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.