Дірк Новіцкі зізнався, яка поразка у плей-оф засмутила його найбільше

Дірк Новіцкі зізнався, яка поразка у плей-оф засмутила його найбільше 1 - basket.com.ua

Лідер “Далласа” у 00-і німець Дірк Новіцкі розповів, що найбільше в кар’єрі його засмутила поразка від “Голден Стейт” у першому раунді сезону 2006/2007.

Ми були явними фаворитами у боротьбі за чемпіонство, я був здоровий і показував найкращий баскетбол у своїй кар’єрі. Але ми зіткнулися з “Голден Стейт”, який був в ударі, і програли в першому раунді. Я засмутився більше, ніж після поразки у фінальній серії. Я думаю, що це був найгірший момент у моїй кар’єрі.

Я хотів поїхати негайно. Я сказав “Меверікс”, що я засмучений і їду. Але потім зателефонували з НБА і сказали, що я не можу виїхати, бо є ймовірність, що я виграю нагороду MVP. Тоді я подумав: “Та ви знущаєтеся з мене”. Це був єдиний сезон, коли я не хотів цієї нагороди. Я хотів поїхати якнайдалі”, – зізнався Дірк Новіцкі.

“Даллас” у сезоні 2005/2006 програв у фіналі “Майамі”. Сезон 2006/2007 “бродяги” завершили з показником 67-15 і впевнено виграли Західну конференцію. Єдине чемпіонство “Маверікс” здобули в сезоні 2010/2011, обігравши у фіналі “Майамі”.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.