Кайрі Ірвінг вибачився за публікацію посилання на антисемітський фільм

Кайрі Ірвінг вибачився за публікацію посилання на антисемітський фільм 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Брукліна” Кайрі Ірвінг зробив офіційну заяву, запевнивши, що він “не антисеміт”, і що він “глибоко вибачається” за пост у соціальних мережах, присвячений книзі та фільму, що відображає антисемітські ідеї.

“Я не антисеміт. Я ніколи ним не був. У моєму серці немає ненависті до євреїв чи тих, хто ідентифікує себе як єврей. Я не проти євреїв чи щось таке. І мені було важко сидіти вдома з моїми рідними, які бачили все це та ставили запитання.

Мені було нескладно порозумітися, тому що я знаю, хто я, і що я з себе уявляю. Складність полягала в тому, щоби просто перетравити все це і зрозуміти силу свого впливу. Я не чийсь кумир, я людина, яка хоче впливати і щось міняти. Для цього я маю відповідально ставитися до життя і надавати приклад молоді. Моєму поколінню та старшому поколінню.

Я хочу вибачитися за всі дії, які я здійснив з тих пір, як пост був вперше опублікований. Я мав багато часу, щоб подумати. Якби можна було все повернути, я б присвятив цей час відновленню близьких стосунків із моїми єврейськими родичами, братами та сестрами”, – сказав Ірвінг в інтерв’ю SNY.

Ірвінг пропустив вісім матчів після того, як клуб усунув його на невизначений термін. Очікується, що гравець повернеться в неділю в матчі проти “Мемфісу”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Одна думка про “Кайрі Ірвінг вибачився за публікацію посилання на антисемітський фільм

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.