Двейн Вейд – колишній дружині Шівон Фанчес через критику зміни статі їхньої дитини: “Це не гра!”

Двейн Вейд - колишній дружині Шівон Фанчес через критику зміни статі їхньої дитини: "Це не гра!" 1 - basket.com.ua

Тема сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності та самовираження сьогодні залишається дуже спірною у нашому суспільстві. Легенда «Майамі Хіт» Двейн Вейд знає це не з чуток, спостерігаючи за зростанням своєї дочки Зайї протягом багатьох років, що призвело до того, що наприкінці 2019 року вона оголосила себе трансгендером. клопотання суду про те, щоб дитина, яка народилася як Зіон Вейд, змінила своє офіційне ім’я на Зая, оскільки це ім’я ідентифікує 15-річний підліток.

Рано вранці 3 листопада Уейд вперше публічно визнав, що є певна спірна пікантна ситуація з колишньою дружиною і опублікував свою заяву в Instagram. Нагадаємо, що у вівторок, 1 листопада, Фанчес-Уейд подала заперечення до суду округу Лос-Анджелес, вимагаючи, щоб Зая Вейд дочекалася “повноліття”, щоб внести постійні зміни до посвідчення особи.

“Оскільки це має бути новий спосіб виховання дітей, я думаю, що повинен відповісти на ці звинувачення тут, і це біса», — сказав Вейд у заяві, опублікованій у його Instagram. «Коли я перебуваю в життєво важливій подорожі на нашу батьківщину, до Африки, я отримав повідомлення у соціальній мережі про те, що змушую нашу 15-річну дочку бути кимось, ким вона не є, і робити щось проти її волі. Це серйозно та шкідливі звинувачення, які заважають нашим дітям”.

Фанчес-Вейд та Вейд були одружені з 2002 по 2010 рік, у них також є 20-річний син Заїр Вейд. Екс гравець “Майамі” також є батьком 8-річного сина Ксав’єра від колишньої партнерки Аї Метоєр і 3-річної дочки Каавії, яку він ділить зі своєю нинішньою дружиною Габріель Юніон.

“Хоча ніхто з нас не здивований спробою Шивон боротися з намірами Заї ідентифікувати себе по-іншому. Зазначу і її непохитне бажання втоптати моє ім’я в багнюку, я дуже розчарований тим, що вона постійно знаходить способи зосередитися на собі та своїх потребах, не звертаючи уваги на своїх дітей”, – додав він. “Цей звіт був опублікований, коли Зая була на уроках. Це дитина, яка зберегла середній бал 4,0 в школі, закінчивши рік з відзнакою. І це незважаючи на все це небажана і шкідлива увага і дебати про її сексуальну орієнтацію з боку тих, хто прагне не слухати її, тим більше навіть її абсолютно не знаючи.

Зая Вейд оголосила себе трансгендером у 2020 році, і з того часу її батько публічно підтримує свою дочку. У червні 2022 року він розповів виданню Тoday про важливий урок, який він засвоїв як батько: дозволити своїм дітям побачити себе “справжніми”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Одна думка про “Двейн Вейд – колишній дружині Шівон Фанчес через критику зміни статі їхньої дитини: “Це не гра!”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.