Леброн Джеймс пожалівся, що в “Лейкерс” немає снайперів

Леброн Джеймс пожалівся, що в "Лейкерс" немає снайперів 1 - basket.com.ua

Після поразки від “Голден Стейт” (109:123) у Леброна Джеймса запитали, що він думає про низький відсоток влучань триочоквих від його команди.

“Послухайте, я не знаю. На мою думку, ми створюємо чудові моменти для кидка, можливо, суперники дозволяють нам відкрито кидати.

Якщо бути до кінця чесним, наша команда складається не зі снайперів. Ось у чому суть справи. Ми не маємо великої кількості снайперів.

Але це не заважає нам намагатися кидати здалеку. Коли є можливість для кидка, ми користуємося. Але у нас немає купи хлопців із 40-відсотковою реалізацією триочкових за кар’єру”, – відповів Леброн.

“Озерні” в грі проти чемпіона НБА влучили лише 10 разів із 40 спроб. У Джеймса за кар’єру відсоток влучань дальніх 34,6%. В зустрічі проти “Ворріорз” баскетболіст набрав 31 очко і зробив 14 підбирань, а його данк потрапив у підбірку топ-моментів дня.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.