Дубайські шейхи хочуть створити клуб Євроліги

Дубайські шейхи хочуть створити клуб Євроліги 1 - basket.com.ua

Наступного тижня НБА проведе кілька своїх передсезонних ігор в Абу-Дабі. SDNA повідомляє, що шейхи з Дубаю також прагнуть приєднатися до Євроліги.

Грецький журналіст Сотіріос Ветакіс із SDNA.gr розповідає, що група бізнесменів із країни Близького Сходу хоче потрапити до Євроліги з командою та сподівається отримати уайлд-кард у найближчому майбутньому.

За словами Ветакіса, шейхи також пропонують ідею проводити Фінал чотирьох Євроліги на Coca-Cola Arena в Дубаї три роки поспіль. Один із фігурантів – власник мережі елітних готелів. Як наслідок, обіцянка — це гарантована гостинність на рівні класу люкс, повідомляє Ветакіс.

Журналіст зазначає, що група інвесторів вже відвідала останній Фінал чотирьох у травні в Белграді, а також розглядає кілька інших напрямків у надії налагодити ділові стосунки та контакти в європейському баскетболі.

Повідомляється, що поточним 13 акціонерам Євроліги та керівництву ліги була надіслана пропозиція провести зустріч у Дубаї в жовтні, яка, як повідомляється, була прийнята.

За даними SDNA, кілька клубів Євроліги вже готові погодитися з пропозицією.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.