Шість клубів Євроліги хочуть забрати у ЦСКА право голосу

Шість клубів Євроліги хочуть забрати у ЦСКА право голосу 1 - basket.com.ua

Шість клубів-акціонерів Євроліги хочуть забрати у ЦСКА право голосу та скасувати узгоджене раніше рішення щодо звільнення Жорді Бертомеу з посади голови турніру. Про це повідомляє грецьке видання SDNA.

“АСВЕЛ” підписав лист, надісланий “Реалом”, “Барселоною”, “Басконією”, “Фенербахче” та “Анадолу Ефесом” іншим клубам-акціонерам, створивши з ними нову коаліцію. Завдання шести команд – зберегти Бертомеу як президент Євроліги. З цією метою ці клуби також закликають усунути ЦСКА від голосування. Вони вказують на те, що армійці не братимуть участі у сезоні-2022/23 через війну в Україні, а отже, не повинні впливати на процес ухвалення рішень.

У листопаді відбулося засідання, на якому клуби з мінімальною перевагою (6-5) проголосували за усунення Бертомеу після закінчення сезону-2021/22. 30 червня має відбутися зустріч, на якій це рішення буде підтверджено.

Якщо з-поміж тих, хто голосує, виключити ЦСКА і додати двох нових власників довгострокових ліцензій – «АСВЕЛ» і «Баварію» – то навіть за умови, що мюнхенський клуб проголосує за відхід нинішнього президента, розклад зміниться на 6-6, що дозволить залишити Бартомеу на посаді.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

2 думки про “Шість клубів Євроліги хочуть забрати у ЦСКА право голосу

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.