Ергін Атаман: “Думаю, Ларкін і Мічич будуть грати в “Анадолу Ефес” наступного сезону”

Ергін Атаман: "Думаю, Ларкін і Мічич будуть грати в "Анадолу Ефес" наступного сезону" 1 - basket.com.ua

Головний тренер Анадолу Ефес Ергін Атаман став гостем на турецькому телебаченні і, серед іншого, розповів про те, чи продовжать у команді Шейн Ларкін та Василій Мічич та про потенційне поповнення Вілла Клайберном.

“Шейн Ларкін тут дуже щасливий. Ларкін досяг піку своєї кар’єри в Анадолу Ефес, ставши одним із 2-3 найкращих гравців Європи, іноді навіть найкращим. Він побив рекорд Європи. Виграв два чемпіонати поспіль. Сімейна атмосфера в Анадолу Ефес , напевно, вплинула і на нього, але все-таки він професіонал.

Звичайно, у нього є серйозні пропозиції. Звичайно, ми дуже хочемо, щоб Ларкін продовжував грати з нами. Ми робимо все можливе, щоб він залишився. Я думаю, що йому дуже подобаються клуб і Стамбул, але в кінцевому підсумку рішення буде приймати сам гравець.

Щодо ситуації з Василієм Мічичем, я думаю, що у нього є час підписати контракт до 20 липня. Міцич не може грати за жодний інший клуб Європи протягом 3 років, ми підписали контракт минулого сезону, у нього ще два роки контракту з нами. Він може розігравти угоду, якщо отримає велику пропозицію від НБА. Але я думаю, що Міцичу подобається грати в Європі. Час покаже. Чесно кажучи, я думаю, що Міцич продовжить грати з нами. Я думаю, що він буде з нами і в наступному сезоні. Ми мало що можемо тут зробити. У нього тут дуже хороший контракт, але якщо буде велика пропозиція від клубів НБА, то ми спробуємо зайняти його місце.

Ми ведемо переговори про контракти з дуже дивовижними і цікавими іменами. Можливо, через пару днів ми приймемо якісь рішення. Вільям Клайберн один з них. Більшість команд у Європі переслідують його, але ми хочемо, щоб він був з нами”, – відмітив Атаман.

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.