Бен Сіммонс успішно переніс операцію на спині

Бен Сіммонс успішно переніс операцію на спині 1 - basket.com.ua

Захисник “Брукліна” Бен Сіммонс успішно переніс операцію на спині, повідомляє інсайдер The Athletic Шемс Чаранія. За словами клубу, гравець розпочне реабілітаційну програму за три тижні.

Після процедури Сіммонс виклав селфі за підписом “Операція пройшла добре, дякую за добрі побажання”.

Бен Сіммонс успішно переніс операцію на спині 3 - basket.com.ua

Раніше повідомлялося, що відновлювальний період триватиме 3-4 місяці. Очікується, що Сіммонс повністю відновиться і буде готовий до роботи задовго до відкриття нового тренувального табору у вересні.

Сіммонс 10 лютого був обмінений з “Філадельфії” в “Бруклін”. Австралієць зробив кілька спроб набрати форму і дебютувати за команду, але так і не зіграв жодного матчу через спину, яка його турбувала.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Одна думка про “Бен Сіммонс успішно переніс операцію на спині

  1. Yue сказав:

    Бажаю йому вилетіти з НБА за наступний сезон. Такі чмирі не заслуговують грати у найкращій лізі. Цей трутень проваляв дурня у Філадельфії, не навчився навіть мінімально кидати, відмовлявся під будь якими видумками грати. Так що, його чекає Китай або якийсь Бангладеш.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.