Олексій Лень: “Я проводжу 12-й сезон в НБА, але відчуття ніби граю в лізі лише 4-5 років”

Олексій Лень: "Я проводжу 12-й сезон в НБА, але відчуття ніби граю в лізі лише 4-5 років" 1 - basket.com.ua

Центровий “Сакраменто Кінгз” Олексій Лень поділився враженнями від старту тренувального табору команди.

“Кожного року очікування від тренувального табору різні, але є й схожі речі. Треба фокусуватися на деталях, багато вчитися, набирати форму. Ми розчаровані тим, як завершили минулий сезон. Деякі хлопці були травмованими. Ми збиралися провести чудовий сезон, але через травми це не вдалося зробити. Тепер у нас є декілька нових гравців, ми розраховуємо на хороший рік. Тренери просять у нас грати жорстко, а також важливою вимогою в цьому сезоні є швидкість. Вони хочуть. щоб ми грати настільки швидко, наскільки можемо. А також допомагали один одному в захисті. були об’єднаною групою з 5 гравців на паркеті. Я завжди непогано почував себе в швидкому стилі гри. Мені подобається, коли є багато простору. Малік Монк, ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс вміють грати швидко, тому це полегшує життя.

В команді з’явилися деякі молоді центрові. Вони добре навчаються, слухають і виконують вказівки тренерів, роблять чудову роботу. Я також намагаюсь навчити їх деяким деталям, роблю все від себе залежне. Я проводжу 12-й сезон в НБА – це божевілля. Але за відчуттями я ніби граю четвертий чи п’ятий рік в лізі. Це благоспловіння. Велике значення має підтримка фізичної форми, треба слідкувати за своїм тілом, це допомагає уникати травм. В команді просто неймовірні люди. В своєму 12-му сезоні є намагаюся стати сильніше і допомагати всім. З кожним днем тренувального табору команда відпрацьовує нові речі, вивчає захисні принципи і концепції. Тренери намагаються нас навчити, а гравці пробують реалізувати це на паркеті. В останні роки наш кістяк не змінювався, тому це полегшує завдання”, – сказав Лень.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2625

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.