Нікола Йокич і Рассел Вестбрук висловилися про об’єднанні в “Денвері” після минулих конфліктів

Нікола Йокич і Рассел Вестбрук висловилися про об'єднанні в "Денвері" після минулих конфліктів 1 - basket.com.ua

Центровий Нікола Йокич та розігруючий Рассел Вестбрук висловилися про об’єднання в “Денвер Наггетс” після конфліктів, які мали на паркеті раніше.

“У нас не було добрих стосунків на майданчику. Ми багато сварилися та говорили один з одним. Але я знав, хто він за межами майданчика: відмінний товариш по команді і лідер. Хлопець, якого хочеться слухати, за яким хочеться йти. Я думаю, що він чудовий гравець для “Денвера” і принесе нам все найкраще”, — сказав Йокич.

“Чесно кажучи, перебувати з Йокичем на паркеті — велика честь, і я вдячний за це. Він робить так багато різних речей, які дозволяють іншим бути успішними. Я радий бути частиною цього, а не грати проти нього та стежити за ним. Бачити його велич поблизу, те, що він робить, не тільки на паркеті, а й за його межами. Я відчуваю величезну повагу до нього і всього, чого він досяг досі. Я думаю, це взаємно, і саме тому ми можемо одразу спрацюватися. Він знає, що потрібно, щоб виграти чемпіонат, і ми сподіваємось, що зможемо принести ще один титул в Денвер. «Ми не говорили про гонку за трипл-дабл; я навіть не знаю, чи вона є. Нікола — найкращий гравець у світі, який грає на найвищому рівні. Перемоги — єдине, що має значення, і він, напевно, скаже вам те саме”, — заявив Вестбрук.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2585

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.