“Запоріжжя” вперше з сезону 2021/22 підписав легіонера

“Запоріжжя” вперше з сезону 2021/22 підписав легіонера 1 - basket.com.ua

Клуб української Суперліги БК “Запоріжжя” підписав американського гравця команди університету Перу Стейт Коледж Сайвона Трейлора. Про перехід баскетболіста в своїх соцмережах повідомив коледж, за який американець раніше виступав.

Трейлор, який грає по позиціях захисника та форварда. Він виступав за Перу Стейт з 2022 року, грав у Національній асоціації міжвузівської легкої атлетики (NAIA).

Минулого сезону Сайвон набирачв в середньому 15.4 очка, 4.6 підбирання та 1.6 асиста, реалізуючи 44.6% триочкових кидків.

“Запоріжжя” поки що не оголошував про перехід Трейлора. Американець стане першим легіонером клубу з сезону 2021/22, два попередні сезони запоріжці відіграли українським ростером.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Peru State College Men’s Basketball (@pscmenhoops)

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 966

Одна думка про ““Запоріжжя” вперше з сезону 2021/22 підписав легіонера

  1. Freeman24 сказав:

    Я вважаю, що ФБУ зобов’язана заборонити усіх легіонерів строком від зараз до +5 років після закінчення війни. Бо інакше від нашого баскетболу ні чого не залишиться.
    Озирніться в історію, як Гішпанці підіймали свій футбол і забороняли усіх легів і на якому рівні вони зараз.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.