Вассіліс Спануліс назвав винуватців того, що Греції не вистачило 2 очки для виходу в плей-офф ОІ

Вассіліс Спануліс назвав винуватців того, що Греції не вистачило 2 очки для виходу в плей-офф ОІ 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Греції Вассіліс Спануліс вважає, що судді в матчі Олімпіади проти Австралії (77:71) не дали багато фолів на Яннісі Адетокумбо і це завадило команді забезпечити різницю +8, необхідну для виходу в плей-офф. Тепер доля Греції залежатиме від різниці в матчі Сербія – Південний Судан.

“Судді мають більше нас поважати. Критерії у трьох іграх різні. Ми тут, бо це найкраще змагання у світі – Олімпійські ігри. Вони мають більше нас поважати. Є багато ситуацій, коли команди суперників грають по-різному. Це Олімпійські ігри, мільйони дивляться ці ігри – у них мають бути однакові критерії, щоб переміг найкращий. Це ненормально і неправильно. І не лише сьогодні, це стосується всіх трьох ігор. Я поважаю всіх тренерів та всі команди, з якими ми граємо, але вони мають поважати нас більше. Критерії суддівства не однакові для нас У нас багато скарг щодо ситуацій, які навіть не 50 на 50. Все дуже очевидно, якщо ви подивитеся баскетбол. Знову ж таки, сьогодні штрафні кидки — 11-21. Те саме з Іспанією — 5-18. Те саме з Канадою. У першій чверті було 20-3 по фолам або близько того.

Ми не можемо так грати у баскетбол. У нас найкращий гравець у світі Янніс Адетокумбо, а також чудові партнери поряд з ним. Судді мають більше нас поважати. Янніса били більше, ніж будь-якого іншого гравця, якого я бачив на цьому олімпійському турнірі. Хапати його, грати проти нього грубо після перебору фолів, штовхати – це не баскетбол. Вибачте, це не баскетбол. Це якийсь інший вид спорту. Я отримую зворотний зв’язок, я поважаю всіх суддів. Я дуже поважаю суддів, бо вони є частиною гри. Я відчуваю величезну повагу, і я думаю, що у нас дуже хороші судді, але я думаю, що їм потрібно більше враховувати ситуацію від гри до гри, щоб мати однакові критерії»”, – сказав Спануліс.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.