“Це якесь безумство”. Гравці збірної Греції не знають, чи вийшли в плей-офф ОІ, хоча виграли матч

"Це якесь безумство". Гравці збірної Греції не знають, чи вийшли в плей-офф ОІ, хоча виграли матч 1 - basket.com.ua

Гравці збірної Греції Костас Папаніколау і Дінос Мітоглу висловилися після матчу Олімпіади проти Австралії (77:71), перемога в якому гарантувала команді третє місце в групі, але не вихід в плей-офф. Доля греків вирішиться в застрашньому матчі Сербія – Південний Судан і залежатиме від різниці в цій зустрічі, хоча у випадку перемоги +8 над Австралією вони пройшли б далі.

“Наприкінці гри я не розумів, що саме відбувається. Це якесь безумство. Я бачив, як лава запасних збожеволіла, але, знаєте, у нас була хороша гра, ми дали собі ще один шанс, однак нам доведеться почекати до завтра, щоб побачити, що станеться. Подивимось. Найважливішим для нас є те, що ми завершили цей груповий етап гарною грою і перемогою, яку ми дуже хотіли”, – заявив Папаніколау.

“Є певні питання до формату Олімпіади щодо виходу в плей-офф, хоча я не бачу, як організатори могли б щось змінити, це питання для серйозного обговорення. Але правила однакові для всіх і я не можу скаржитися. Я просто щасливий бути частиною Олімпійських ігор і презентувати свою країну — це найголовніше”, – сказав Мітоглу.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.