Горді Херберт та лідери збірної Німеччини прокоментували перемогу над Бразилією

Горді Херберт та лідери збірної Німеччини прокоментували перемогу над Бразилією 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Німеччини Гордон Херберт та лідери команди Денніс Шредер та Франц Вагнер прокоментували перемогу над Бразилією у другому турі баскетбольного турніру Олімпійських ігор-2024.

Ми все ще можемо стати набагато кращими. Ми наполегливо змагаємося, сьогодні ввечері наш захист був хорошим, за винятком другої чверті, але я все ще думаю, що є багато можливостей для вдосконалення, і це добре”, – сказав Горді Герберт.

Вихід до плей-оф? Це добре, але ми хочемо виграти групу. У нас є ще одна велика гра, ось на чому ми повинні зараз зосередитися.

Шредер? Він неймовірний. Ми бачили це кілька разів за останні пару літ. Просто чудовий, він хоче зробити все, щоб перемогти”, – сказав Франц Вагнер.

Перемога –  це завжди командна робота. Ми добре попрацювали, вийшовши у другій половині, просто будучи агресивними в обороні. Вони чудово попрацювали у другій чверті, набрали 30 очок, ми говорили про це з тренером.

Матч з Францією? 27 000 людей освистуватимуть мене, коли я торкнуся м’яча, тому я дуже цього чекаю“, – сказав Шредер.

0

Автор публікації

Офлайн 33 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8454

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.