Спануліс та лідери збірної Греції пояснили причини поразки від іспанців на Олімпіаді-2024

Спануліс та лідери збірної Греції пояснили причини поразки від іспанців на Олімпіаді-2024 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Греції Вассіліс Спануліс поділився емоціями після поразки від Іспанії (77:84) у другому турі групового етапу ОІ-2024.

Руді Фернандес влучив забив кілька чудових кидків. Це баскетбол, ми докладемо всіх зусиль у тій грі, що залишилася.

Ми тут, щоб битися в кожній грі. У наступній грі спробуємо, якщо дозволять результати, боротися за кваліфікацію. Ми цього дуже хочемо, ми зробимо те, що маємо. Ми будемо готові віддати все в останній грі”, – сказав Спануліс.

Ми почали добре, Іспанія повернулася з важливими влучаннями від Юля. Вони загорілися – ми зробили кілька помилок. Гра проти Австралії? Ми зробимо все, що в наших силах“, – заявив Георгіос Папаянніс.

Проблема була у першій половині, коли ми пропустили 49 очок. Це не наша збірна, ми хочемо бути кращими в обороні. Ми повинні бути кращими, щоб перемогти таку команду. Коли ми розслабилися, нас покарали.

Це поразка, вона нас розчаровує. Ми знаємо, що ми не втратили шанси на вихід. Ми будемо боротися до останньої секунди”, – додав Томас Уолкап.

0

Автор публікації

Офлайн 58 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8836

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.