Серджіо Скаріоло пояснив поразку збірної Іспанії на старті Олімпіади в Парижі

Серджіо Скаріоло пояснив поразку збірної Іспанії на старті Олімпіади в Парижі 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Іспанії Серджіо Скаріоло поділився думками після поразки від Австралії (80:92) в першому матчі групового етапу Олімпіади.

“Рівень фізичної форми та атлетизму збірної Австралії, в якій 8-9 гравців НБА, відрізняється, і це те, що ставить їх вище більшості команд. Ми зрозуміли це, знайшли способи конкурувати і залишатися у грі, набирати очки. Ми не були надто послідовними щодо прийняття рішень у нападі. Треба віддати належне Австралії, тому що вони зробили багато підбирань у нападі у другій половині. Мабуть, це був ключовий момент.

У другій половині проти Австралії ми не здалися, повернулися в гру. Буде дивно, якщо ми вийдемо неготовими до боротьби в матчі проти Греції. Звичайно, це дуже хороша команда, у них є один з найкращих гравців світу Янніс Адетокумбо. Я маю на увазі, що в їхньому складі багато таланту, але ми повинні переконатися, що зможемо продемонструвати на паркеті нашу найкращу можливу версію”, – сказав Скаріоло.

0

Автор публікації

Офлайн 13 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.