“Орландо” проти “Клівленда”, “Даллас” приймає “Кліпперс”: прев’ю матчів плей-офф НБА 4 травня

"Орландо" проти "Клівленда", "Даллас" приймає "Кліпперс": прев'ю матчів плей-офф НБА 4 травня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Клівленд»
Початок: 01:30

«Орландо» був дуже близький до гостьової перемоги над «Клівлендом» (103:104) в п’ятому матчі, але все-таки не дотиснув суперника і поступається 2-3 в серії. Тепер Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Джейлен Саггз, Венделл Картер не мають права на помилку в домашній грі з «Кавальєрс». В двох попередніх зустрічах на своєму майданчику «Меджик» взагалі не залишали шансів гостям з Огайо – 121:83 і 112:89. Команда Джамала Мозлі є явним фаворитом на рідній арені і зараз.

«Клівленд» лідирує в протистоянні завдяки перевазі домашнього паркету, хоча в вищезгаданій попередній грі Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Даріус Гарленд, Макс Струс, Еван Моблі знаходилися на грані фатальної поразки. Проблемою для головного тренера «Кавальєрс» Джей Бі Бікерстаффа є травма ребра у Джарретта Аллена, через яку центровий ризикує не зіграти в Орландо. В цій парі дуже високою є вірогідність визначення переможця в сьомому матчі.

«Даллас» – «Кліпперс»
Початок: 04:00

«Даллас» розгромив «Кліпперс» (123:93) в попередньому матчі і лідирує 3-2 в серії. Лука Дончич (35 очок, 7 підбирань, 10 передач), Кайрі Ірвінг (14 очок, 6 передач), Максі Клебер (15 очок), Джейден Харді (14 очок) зробили найбільший внесок в позитивний для «Маверікс» результат. «Лос-Анджелес» не вистачило старань Пола Джорджа (15 очок, 11 підбирань), Івіци Зубаца (15 очок), Нормана Павелла (14 очок) і Терренса Менна (11 очок, 7 підбирань), не кращим чином виступили досвідчені Джеймс Харден (7 очок, 7 передач) і Рассел Вестбрук (6 очок).

Ситуація для «Кліпперс» близька до критичної. Кавай Ленард не зіграє в шостому матчі через травму коліна, є певні проблеми з ногою у Терренса Менна. За великим рахунком, команда Тайрона Лю вже здійснила подвиг, взявши два матчі серії проти здорових «Маверікс». «Даллас» збирається оформити путівку в наступний раунд вдома. Команді Джейсона Кідда треба зробити висновки з четвертої гри в Техасі (111:116). Тоді повний провал в першій чверті (програна з різницею 23 очки) призвів до необхідності наздоганяти суперника. Цього разу «Маверікс» навряд чи допустять щось подібне вдому, тому мають чудові шанси нарешті закрити серію і вийти на «Оклахому» в другому раунді.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.