Володимир Коваль: “Сподіваюся, що далі такого, як сьогодні, не буде”

Володимир Коваль: "Сподіваюся, що далі такого, як сьогодні, не буде" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Дніпро»

Максим Закурдаєв, захисник «Дніпра»:

– Мені не сподобалася б ця перемога, якби я був гравцем. Думаю, всі все розуміють. Ми трохи недопрацювали. Напад був непоганий, але в захисті були проблеми, не було порозуміння.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Ми програли і не виконали те, про що домовлялися в роздягальні. Програли підбирання. 19 підбирань на нашому кошику взяли суперники. В нападі гальмували, грали в баскетбол «Мавп», зовсім не бігли. Стали швидше грати і вирівняли гру, але потім не вистачило нам сил. Поразка вплине в позитивну сторону. Ми не засмучуємося. Ця поразка дасть нам змогу зробити висновки. Ми знаємо, над чим працювати. Коли постійно перемагаєш, то десь втрачаєш увагу на дрібних деталях. Будемо працювати. Зробимо висововки. Хотілось пройти чемпіонат без поразок, але цього нема. Був якийсь тиск. Зараз його немає. Це дуже добре.

Будемо працювати і йти до нашої мети. Я сказав, щоб хлопці не засмучувалися. Ми сильні як команда. Сьогодні команди не було. Всі попередні перемоги були тільки за рахунок роботи хлопців на паркеті. Сьогодні тієї енергії не було. Але сказав в роздягальні, щоб ніхто не засмучувався, все добре. Кожен суперник в Суперлізі цього року дуже сильний, до кожного треба готуватися. Коли готувалися і виходили з енергією, концентрацією, все було добре. Сьогодні цього не було. Чому? Є певні причини, ми їх знаємо. Сподіваюся, що далі такого не буде. Попереду плей-офф, немає часу на розпач.

Андрій Агафонов, центровий «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Дніпро» з перемогою… Вибачте, я вже звик. Давали 3%, що хтось зможе їх перемогти. Всі їм програють. Вітаю Черкаси з перемогою. Поразка «Дніпра» – випадковість. Така машина, які там Черкаси. Перемогли та й перемогли. Немає навіть якоїсь радості після гри. «Дніпро» мав колись оступитися. Добре, що програв «Черкаським Мавпам» з восьмим чи десятим тренером збірної. Завтра нова гра, все це забули. Подивимося, які будуть місця в плей-офф. Забули цю гру, йдемо далі.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Завжди добре перемагати. Вітаю свою організацію, гравців і вболівальників. Хлопці билися, намагалися віддати все, що є. В нас є програшні відрізки. Часто граємо непогано, але немає результату. Останній бабл перед плей-офф. Дуже важливо набрати ритм, мати позитив. Відсоток триочкових непоганий.

Найголовніше – перемога. У всіх матчах баблів намагалися перемагати, але маємо в турнірній таблиці те, що маємо. Намагаємось рухатись далі. В кінці чемпіонату важливо мати якусь надію. Працюємо, незважаючи на перемоги чи поразки. Коли перемагаєш, то ні до кого немає претензій, але є помилки. Намагаємось робити їх якомога менше.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.