Рання гра контендерів, “Лейкерс” проти одного з лідерів Заходу: прев’ю матчів НБА 10-11 березня

Рання гра контендерів, "Лейкерс" проти одного з лідерів Заходу: прев'ю матчів НБА 10-11 березня 1 - basket.com.ua

«Кліпперс» – «Мілвокі»
Початок: 21:00

«Кліпперс» (41-21) проведуть «бек-ту-бек» після домашнього матчу з «Чикаго» (112:102). Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард накопичили певну втому, але в «Мілвокі» (41:23) ситуація не набагато краще. «Бакс» зіграли в Лос-Анджелесі проти «Лейкерс» (122:123) приблизно на 15 годин раніше, ніж «Кліпперс». Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес також перебувають не в оптимальному функціональному стані під час турне по Заходу, де вони вже встигли програти «Голден Стейт» і тим же «Лейкерс». Зустріч буде принципова для головного тренера «Мілвокі» Дока Ріверса, який тривалий час працював в «Кліпперс» (2013-2020), хоча шанси на успіх обох команд близько 50 на 50.

«Атланта» – «Нью-Орлеан»
Початок: 00:00

«Атланта» (29-34) виграла три матчі поспіль. Трей Янг і Джейлен Джонсон травмовані, але Деджонте Мюррей, Клінт Капела, Деандре Хантер, Богдан Богданович здатні здобувати результат і без них. «Нью-Орлеан» (38-25) – непростий суперник для «Хоукс». «Пеліканс» прагнуть здобути пряму путівку в плей-офф Західної конференції. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем збираються взяти очки в Джорджиї, однак підопічним Віллі Гріна слід враховувати можливий жорсткий супротив господарів.

«Маямі» – «Вашингтон»
Початок: 00:00

«Маямі» (35-28) програв два попередніх гостьових матчі проти «Оклахоми» і «Далласа». Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Террі Розір повертаються додому, де планують порадувати власну публіку. «Вашингтон» (10-53) в минулій грі переміг «Шарлотт» (112:100), перервавши серію з 16 поразок. На цьому Кайл Кузма, Таюс Джонс, Джордан Пул можуть зупинитися. У «Візардс» відсутня якась особлива мотивація битися за позитивний результат проти «Хіт» в гостях.

«Орландо» – «Індіана»
Початок: 00:00

«Орландо» (37-27) сильно розчарував в попередній грі проти «Нью-Йорка» (74:98). Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Франц Вагнер начисто провалилися в нападі і програли прямому конкуренту за путівку в плей-офф Східної конференції. «Меджик» отримали хороший урок і намагаються не повторити подібного у зустрічі з «Індіаною» (35-29). «Пейсерз» втратили Беннедикта Матуріна до кінця сезону через травму плеча. Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон, Майлз Тернер повинні взяти на себе додаткові обов’язки на обох кінцях паркету. Невідомо, як швидко команда Ріка Карлайла адаптується до гри без одного з ключових баскетболістів.

«Сакраменто» – «Х’юстон»
Початок: 00:00

«Сакраменто» (36-26) виграв 3 з останніх 4 матчів і піднявся в зону плей-офф Заходу. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Малік Монк збираються покращити позиції за підсумками протистояння з «Х’юстоном» (28-35). Шанси «Кінгз» на успіх доволі високі. «Рокетс» мають баланс 7-24 у гостях, другий гірший в конференції після головного аутсайдера «Сан-Антоніо». Діллон Брукс, Альперен Шенгюн, Джейлен Грін, Фред Ванвліт часто губляться на паркеті, коли їдуть в чуже місто.

«Клівленд» – «Бруклін»
Початок: 01:00

«Клівленд» (41-22) намагається втриматися на плаву під час відсутності травмованих Донована Мітчелла, Евана Моблі і Макса Струса. Виходить у «Кавальєрс» непогано. Даріус Гарленд, Каріс Леверт, Джарретт Аллен розібралися з міцною «Міннесотою» (113:104 ОТ) в попередній грі і повернулися на друге місце в Східній конференції. «Бруклін» (25-39) номінально не становить великої загрози для команди Джей Бі Бікерстаффа. «Нетс» часто програють навіть відвертим аутсайдерам, хоча в цілому підопічні Кевіна Оллі не безнадійні. Теоретично у Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса, Ніколаса Клекстона може знайтися мотивація для боротьби за позитивний результат в Огайо.

«Нью-Йорк» – «Філадельфія»
Початок: 01:00

«Нью-Йорк» (37-26) після відновлення Джейлена Брансона відразу впевнено розібрався з «Орландо» (98:74). «Нікс» намагатимуться зробити те ж саме з «Філадельфією» (35-28), яка переслідує їх в таблиці. «Сіксерс» більш нестабільні за свого суперника. Тайріз Максі, Келлі Убре, Бадді Хілд, Кайл Лоурі останнім часом розчаровують особливо сильно. В той же час Брансон суттєво здатен допомогти Донте Дівінченцо, Бояну Богдановичу і Прешесу Ачіуві здобути чергову важливу перемогу для «Нікс».

«Оклахома» – «Мемфіс»
Початок: 01:00

«Оклахома-Сіті» (44-19) в даний момент одноосібно очолює турнірну таблицю Заходу. Лідери «Тандер» Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді раніше вже оступалися на рівному місці, втрачаючи лідерство. Підопічні Марка Дейгнолта повинні зробити певні висновки з минулих невдач. Здається, що у «Мемфіса» (22-42) практично нульові шанси в Оклахома-Сіті, але на 100% списувати команду Тейлора Дженкінса з рахунків не можна. Іноді Санті Альдама, Джарен Джексон, Вінс Вільямс все-таки видають яскраву гру і приносять «Гріззліз» сенсаційний успіх.

«Лейкерс» – «Міннесота»
Початок: 03:30

«Лейкерс» (35-30) ризикують вийти на паркет без Леброна Джеймса і Ентоні Девіса, які заліковують мікротравми. Навіть в такому випадку «Лос-Анджелес» може здобути позитивний результат. Д’Анджело Рассел, Остін Рівз, Руї Хачімура не раз в нинішньому сезоні дивували своїм виступом за відсутності головних зірок. «Міннесота» (44-20) на місяць втратила Карла-Ентоні Таунса через травму. В цей період «Тімбервулвз» буде непросто повернути лідерство в Західній конференції. Навіть зберегти поточне друге місце – великий виклик для Руді Гобера, Майка Конлі, Ентоні Едвардса і компанії.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.