Олександр Прозапас: “Усі раді поверненню вболівальників на трибуни, адже довго чекали на таку новину”

Олександр Прозапас: "Усі раді поверненню вболівальників на трибуни, адже довго чекали на таку новину" 1 - basket.com.ua

Захисник БК “Старий Луцьк-Університет” Олександр Прозапас у флеш-інтерв’ю клубній прес-службі розповів про підготовку до домашнього баблу, взаємодію із новачком Маркізом Джексоном та те, як у команді сприйняли новину про допуск глядачів на трибуни.

“Готувались як завжди, у звичному режимі, відпрацьовували свої взаємодії. Щось згадували, а щось вчили нове разом з новачком. Акценти перед кожним суперником свої, однак це вже перед грою обговорюємо, аналізуємо що може принести успіх у конкретному матчі. На нас очікують матчі з непростими суперниками, тому і готуємося здивувати кожного

Маркіз Джексон доволі швидко адаптується в команді, він дуже комунікабельний і розуміє, що від нього хоче тренер. Новачок дуже швидко вчить українські слова і старається розуміти нашу мову. Відзначу, що він не жадібний  і любить командну гру, тому думаю приживеться у нас.

В команді усі раді, що вболівальникам дозволять бути присутніми на трибунах, адже довго чекали на таку новину.  Будемо старатися показати свою кращу гру та подарувати вболівальникам тільки позитивні емоції. Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість грати і радувати вболівальників”.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.