Леброн проти Халібертона в битві за новий трофей: прев’ю фіналу внутрішньосезонного турніру НБА

Леброн проти Халібертона в битві за новий трофей: прев'ю фіналу внутрішньосезонного турніру НБА 1 - basket.com.ua

«Лейкерс» – «Індіана»
Початок: 03:30

«Лейкерс» і «Індіана» – доволі несподівані учасники фіналу внітрішньосезонного турніру НБА в Лас-Вегасі, оскільки обидві команди йдуть на 5 місці в регулярному чемпіонаті на Заході і Сході. «Лос-Анджелес» на шляху до матчу за титул здолав «Фінікс» (106:103) і «Нью-Орлеан» (133:89). Особливо легкою для підопічних Дарвіна Хема вийшла остання зустріч. Леброн Джеймс набрав 30 очок і 8 передач менш ніж за 23 хвилин і отримав можливість як слід відпочити перед фіналом. Ентоні Девіс, Торін Прінс, Д’Анджело Рассел, Кем Реддіш, Остін Рівз, Руї Хачімура та інші рольовки «Лейкерс» теж особливо не перенавантажувалися. Відсутність боротьби в півфіналі може в певній мірі розслабити «Лос-Анджелес», хоча збереження сил є більш важливим моментом. 38-річний Леброн повинен як слід налаштувати одноклубників на гру, переможці якої отримають по 500 тисяч доларів кожен і новий трофей ліги.

«Індіана» в чвертьфіналі впоралася з «Бостоном» (122:112), а на наступній стадії здолала «Мілвокі» (128:119). В обох випадках в складі «Пейсерз» домінував Тайріз Халібертон, хоча команда Ріка Карлайла в цілому славиться командним баскетболом і особливо ефективна в нападі. В будь-який день Халібертон може розраховувати на якісну допомогу Майлза Тернера, Беннедикта Матуріна, Бадді Хілда, Обі Топпіна, Аарона Несміта, Брюса Брауна. «Індіана» вважається аутсайдером фінального протистояння з «Лейкерс». В першу чергу, «Лос-Анджелес» має перевагу в досвіді. 38-річний Леброн Джеймс, який через декілька тижнів відсвяткує черговий день народження, проводить 21-й сезон в лізі. Джеймс неодноразово наголошував, що хоче виграти титул в Лас-Вегасі. «Індіані» буде дуже непросто протистояти вмотивованому Леброну і його партнерам.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.